ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MYDQS 2.0

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MYDQS 2.0

Πύλη πελατών DQS – Το MyDQS 2.0 προσφέρει διαφάνεια στις πιστοποιήσεις σας.

Αγαπητοί πελάτες,

 

Από σήμερα, 29 Μαρτίου 2021, μπορείτε να συνδεθείτε στη νέα πύλη πελατών MyDQS 2.0 μέσω του www.mydqs.com . Με αυτό το πλήρως ανανεωμένο MyDQS, κάνουμε το επόμενο βήμα στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών μας και στα κανάλια επικοινωνίας μας.

Στο MyDQS, θα βρείτε λεπτομέρειες για την εταιρεία σας, καθώς και πληροφορίες για τις επιθεωρήσεις και τα πιστοποιητικά σας – ανεξάρτητα από το ποιο γραφείο της DQS είναι υπεύθυνο για τις διαδικασίες σας.

Περισσότερη διαφάνεια για τις επιθεωρήσεις – πιστοποιήσεις σας με την DQS.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του MyDQS είναι ο νέος πίνακας ελέγχου με τις δυνατότητές του για αναλυτικά στοιχεία και αναφορές. Μπορείτε να δείτε την κατάσταση των επιθεωρήσεων στους τόπους εγκατάστασής σας με λίγα μόνο κλικ. Ως διαχειριστής της εταιρείας, μπορείτε να συνδυάσετε ελεύθερα τους τόπους εγκατάστασής σας μέσα σε ομάδες  για ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχο των διαδικασιών σας. Και δεδομένου, ότι κάθε τοποθεσία πελάτη (τόπος εγκατάστασης) που επιθεωρείται από τη DQS είναι διαθέσιμη ανεξάρτητα από το ποιο γραφείο και χώρα χειρίζεται την συγκεκριμένη τοποθεσία, το MyDQS 2.0 προσφέρει διαφάνεια και έλεγχο της κατάστασης σε κάθε μεμονωμένο τόπο εγκατάστασης του οργανισμού σας.

Με το MyDQS, σας υποστηρίζουμε ακόμη περισσότερο στην περαιτέρω ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανάλυσης και αναφοράς για να αναλύσετε και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα επιθεώρησής σας με αυτά άλλων επιθεωρήσεων στον ίδιο οργανισμό και να αξιολογήσετε τα αποτελέσματά σας.

 

Δείτε τις μη συμμορφώσεις και τις ευκαιρίες βελτίωσης κατανεμημένες σε κεφάλαια ανά πρότυπο και συγκρίνετέ τες με αυτές άλλων τόπων εγκατάστασης του οργανισμού σας, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του Υπευθύνου Ψηφιακού Ελέγχου της DQS. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντλήσετε γρήγορα και με διαφάνεια τυχόν δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του οργανισμού σας. Τα αναλυτικά δεδομένα μπορούν να ληφθούν ως έγγραφα PDF, CSV ή Excel και επομένως μπορούν να υποστούν περαιτέρω επεξεργασία στον οργανισμό.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο του νέου “MyDQS” είναι η ενσωμάτωση ενός νέου χρήστη- διαχειριστή. Οι εξουσιοδοτημένοι “διαχειριστές εταιρειών” έχουν την άδεια να εγγραφούν ή να ορίσουν άλλους χρήστες εξουσιοδοτώντας τους από τον οργανισμό τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να είναι εξουσιοδοτημένοι μεμονωμένα για περισσότερους από έναν τόπο. Το πλεονέκτημα: μπορούν να δοθούν εξουσιοδοτήσεις ακόμη και για πολύπλοκες εταιρικές δομές, όπως όταν υπάρχει διαίρεση σε πολλούς τόπους εγκατάστασης σε πολλές χώρες.

MyDQS – Οπτικά και τεχνικά ενημερωμένο

Εκτός από την οπτική αναθεώρηση, η πύλη πελατών έχει ενημερωθεί επίσης τεχνικά. Με τη νέα πλατφόρμα, η ασφάλεια των δεδομένων των πελατών μας είναι υπερσύγχρονη. Επιπλέον, η πύλη πελατών προσαρμόζεται οπτικά στην αντίστοιχη τελική συσκευή που χρησιμοποιείται και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε smartphone ή tablet.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MYDQS 2.0

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το νέο MyDQS 2.0 για τις επιθεωρήσεις σας ενώ έχετε ήδη πρόσβαση στο MyDQS από παλιά;

Για λόγους ασφαλείας, δεν έχουμε μεταφέρει τους προηγούμενους κωδικούς πρόσβασης στην αναθεωρημένη πύλη πελάτη. Επομένως, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά θέτοντας το «χαμένο κωδικό» σε λειτουργία.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη πελατών στη διεύθυνση www.mydqs.com ή στον εταιρικό ιστότοπο όπου θα συνεχίσετε να βρίσκετε τη βάση δεδομένων πελατών και τον έλεγχο πιστοποιητικών.

 

Δεν έχετε πρόσβαση στο MyDQS ακόμα;

Επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της DQS, ώστε να μπορέσουν να δρομολογήσουν την πρόσβαση για την εταιρεία σας. Η πρόσβαση θα χορηγείται μόνο σε εξουσιοδοτημένα contact persons για τον αντίστοιχο τόπο ή τον οργανισμό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδιασία, θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης.

Για να γνωρίσετε το MyDQS και τις δυνατότητές του, πραγματοποιήσαμε δύο ζωντανές συνεδρίες στις 3 και 4 Μαρτίου. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο σας για περισσότερες λεπτομέρειες ή επισκεφθείτε το κανάλι της DQS Holding στο Youtube στη διεύθυνση https://www.youtube.com/c/DQSHoldingGmbH, όπου είναι διαθέσιμες.

 

 

Ποιος μπορεί να βοηθήσει με τις ερωτήσεις σας;

Πριν αποκτήσετε πρόσβαση στο MyDQS, βεβαιωθείτε, ότι διαθέτουμε τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να σας επιτραπεί μία ομαλή είσοδος στην πύλη πελατών μας. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά  και με την είσοδό σας στο MyDQS και για όποιο άλλο θέμα, επικοινωνήστε με το υπεύθυνο γραφείο της DQS.

Εάν έχετε περαιτέρω τεχνικά προβλήματα, επικοινωνήστε με το ServiceDesk στο DQS Germany στο servicedesk@dqs.de.

Επίσης, για να γνωρίσετε το MYDQS και όλες τις δυνατότητές του, η DQS έχει προγραμματίσει δύο ζωντανές συνεδρίες για εσάς και τους συναδέλφους σας στα Αγγλικά. Σας προσκαλούμε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να γνωρίσετε την πύλη πελατών της DQS και να εγγραφείτε απευθείας σε μία από τις συνεδρίες:

 

07 Απριλίου 2021, 16: 00-17: 00 ώρα CET, στα Αγγλικά

Εγγραφείτε τώρα

Sign up now

 

07 Απριλίου 2021, 08: 00-09: 00 ώρα CET, στα Αγγλικά

Εγγραφείτε τώρα

Sign up now

 

Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη και εμπιστευτική συνεργασία μας.

Τις καλύτερες ευχές,