Εταιρική Ταυτότητα

Η DQS Hellas είναι ένας διαπιστευμένος οργανισμός πιστοποίησης
που παρέχει υπηρεσίες ελέγχου, επιθεώρησης και πιστοποίησης.

Η DQS Hellas ιδρύθηκε το 1999 από τον dr. Εμμανουήλ Δεληγιαννάκη και εδρεύει στην Αθήνα, ενώ δραστηριοποιείται επίσης στην Κύπρο και τη Σερβία μέσω θυγατρικών εταιρειών. Είναι μέλος της γερμανικής DQS Holding GmbH, της επίσημης εταιρείας πιστοποίησης της Γερμανίας, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο. Η DQS Hellas είναι επίσης ενεργό μέλος του HellasCert, του Ελληνικού Συνδέσμου Εγκεκριμένων Φορέων Ελέγχου και Πιστοποίησης της Ελλάδας.

Το DQS είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Διαχείρισης Ποιότητας (EFQM) και αντιπροσωπεύει επίσημα τη Γερμανία στο IQNet – Διεθνές Δίκτυο Πιστοποίησης.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων και διαδικασιών πιστοποίησης, επιθεώρησης και αξιολόγησης, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Dr. Emmanouil Deligiannakis

Με περισσότερους από 2.500 επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες σε σχεδόν όλους τους κλάδους της βιομηχανίας σε 130 χώρες, η DQS εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας καθώς και συνέπεια στις αξίες και στις αρχές επιθεώρησης. Σήμερα, το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών του Ομίλου DQS περιλαμβάνει επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις σε περισσότερα από 200 διαφορετικά πρότυπα.

Με ποσοστό εμπιστοσύνης 98% αποδεικνύεται ότι οι πελάτες βλέπουν την DQS ως τον προτιμώμενο συνεργάτη τους.

Στόχος της DQS:

All members of the DQS Group strive towards one common goal: to contribute to the sustainable success of our clients.

Ιστορία & μετοχική σύνθεση

Η DQS ιδρύθηκε το 1985 από τους τότε κύριους μετόχους της, την DGQ (Γερμανική Εταιρεία Ποιότητας) και το DIN (Γερμανικό Ινστιτούτο Τυποποίησης). Οι γερμανικές βιομηχανικές ενώσεις HDB, Spectaris, VDMA και ZVEI εντάχθηκαν ένα χρόνο αργότερα στο μετοχικό συμβούλιο της DQS.

Το 2008 η DQS συγχωνεύτηκε με την Αμερικάνικη εταιρία Underwriters Laboratories, όπου η UL τον τρίτο μεγαλύτερο μέτοχο του Ομίλου DQS.

Σήμερα οι μέτοχοι μας είναι οι θεματοφύλακες των εταιρικών αξιών της DQS και της πελατοκεντρικής προσέγγισης υψηλής ποιότητας. Οι βιομηχανικές ενώσεις ώς μέτοχοι της εταιρίας, προάγουν την εστίαση στον πελάτη και την άριστη εξυπηρέτηση. Το DIN εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση και συμμετοχή στις πιο πρόσφατες διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της τυποποίησης ενώ η DGQ και η UL προάγουν την αριστεία στην εκπαίδευση και την επάρκεια του προσωπικού και των επιθεωρητών μας.

dqs

DQS Global

Στη σημερινή πια διασυνδεδεμένη παγκόσμια οικονομία, χρειάζεσται έναν έμπιστο συνεργάτη που μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας σε κάθε χώρα στην οποία ασκείτε τις εμπορικές και βιομηχανικές δραστηριότητές σας.

Η παγκόσμια ομάδα της DQS φέρνει την τοπική εμπειρία επιθεώρησης και πιστοποίησης σε όλα τα μεγάλα οικονομικά κέντρα του κόσμου:
Η DQS συνεργάζεται με τοπικούς επιθεωρητές που μιλούν τη γλώσσα και γνωρίζουν τον πολιτισμό σε κάθε χώρα, προσφέροντας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.